Referencer

Connie Svendsen har holdt foredrag for mere end 115.000 tilhørere. Hun brænder for sine budskaber og med sin humoristiske indgangsvinkel kommer hun under huden på sit publikum.

REFERENCER

     

“1000 tak for et super godt indlæg – det gik jo rent ind hos deltagerne. Tilbagemeldingerne har været meget positive”

– Alice Nielsen, Dansk Industri –

Jeg blev så glad, fik grinet og forstod det fine budskab – “Det Lille Ekstra”. Jeg har kun fået gode tilbagemeldinger fra kolleger.

– Hanne Orup, Roskilde kommune –

Tak for en herlig aften.
Jeg fik en god reminder om hvor vigtigt det er, at jeg har fokus på at være positiv, og tage et medansvar for det gode arbejdsmiljø…..være åben for andres brug af “det lille ekstra”, og selv byde ind.

– Jette Bang Hedelund, Region Syddanmark –

Connie – hun bare var fantastisk 🙂
Det var SÅ underholdende et foredrag – Et foredrag der fyldte mig total med energi (er stadig helt høj). Plakaten i rammen står nu ved mit skrivebord og bliver “flittig” læst af alle på kontoret..

– Trine Ross Laursen, Herning kommune –

Godt at vi fik lagt en god begyndelse på alle dagene, med Connie. Passede rigtigt flot ind i helheden Og for mit vedkommende dækkede det fuldt ud og mere til ,i forhold til mine forventninger. Jeg har fået flere tilbagemelding fra andet personale, der er i samme kategori Et stop op i dagligdagen , hvor refleksioner “får frit spil”, samt mulighed for at dele samme oplevelse med kollegaer. En erkendelse af at vi i organisationer ofte kan tage os i at bruge krudt på de “små ting” og i et luksus samfund glemme den daglige ydmyghed over at være født – leve , et sted med forholdsvis tryghed og gode rammer.

– Bo Christian Bornemann Baudtler, Københavns kommune –

Det var super godt ifht. at sætte positiv stemning, få sat fokus på de små ting vi alle kan ændre og hvor stor betydning det har. Der var mange ting som var relateret til helt personlige ting og oplevelser, hvilket var underholdende.

– Anne Ophus, Codan forsikring –

Det er min oplevelse, at oplægget på en humoristisk måde har bidraget til en større forståelse af, at vi alle bør deltage konstruktivt i de forandringer som privatliv og arbejdsliv byder os. Vi har fået et spejlbillede af vores typiske reaktioner, når forandringer kommer uventet eller uønsket – og det er jo nogen gange sundt at se sig selv efter for små fejl i spejlet. Tak for et glimrende foredrag.

– John Larsen, Skoleleder på Eggeslevmagle Skole –

Vi fik givet vores medarbejdere et godt grin og en reminder på, at vi selv har stor betydning for egen og kollegaers arbejdsglæde. Et enormt underholdende foredrag,

– Lone Fangel, NRGi –

Connie formår at komme helt ud over scenekanten og helt ned til bageste række – med humor, livsglæde og selvironi. Man kan ikke undgå at blive smittet med begejstring og inspireret til straks at gå hjem og begynde at gøre det lille ekstra. Masser af gode, brugbare og kærlige indspark. Tak for et par forrygende dage! Topkarakter over hele linjen J,

– Merete Norup, Temp-Team –

Tak for en fornøjelig lørdag middag. Det var rigtig sjovt, og en øjenåbner til et positivt sind. Vores medlemmer havde en kanon dejlig oplevelse og du Connie fik kun positive tilbage meldinger. Jeg håber vi ses igen på et senere tidspunkt.

– Laila B. Gadegaard, HK Nordjylland –

Jeg vil gerne fortælle en lille sjov historie: En af mine kolleger skulle dagen efter Service- og Rengøringskonferencen til møde i Regionshuset i Viborg. På sin vej til lokalet møder hun to rengøringsassistenter, og den ene udbryder: ” Nej, nu skal jeg ha’ armbåndet over på den anden arm”. Da min kollega et par minutter senere igen går forbi dem (fordi hun er gået forkert) lyder det igen: “For pokker, nu skal jeg bytte arm igen”. Da min kollega så spurgte dem om vej, var de overstrømmende venlige og hjælpsomme ☺ Under mødet fandt min kollega så ud af den rette sammenhæng i forbindelse med den oplevelse … Foredraget: “Sig farvel til Brokrøvene”

– Region Midtjylland –

Det var et fantastik og inspirerende foredrag, som i høj grad satte fokus på, hvordan hverdagen kan tilgås på en måde, hvor man møder andre mennesker og sig selv med positiv energi. Vi gik alle opløftet på weekend, og har også fået noget med hjem. Det er helt klart et foredrag, som har givet inspiration til at arbejde på en ny måde med arbejdsmiljøet. … og ikke mindst så var foredraget meget humoristisk og med plads til masser af latter.

– Gitte Sonne, Glostrup Skole –

Jeg har ikke grinet så meget i meget lang tid. Jeg kan varmt anbefale det, jeg bliver stadig helt varm indeni når jeg kommer i tanker om noget fra foredraget.

– Kirsten Hansen, Lexmark A/S –

Tusind tak for sidst, det var så skønt at høre dit indlæg om både brokrøvene og det lille ekstra. Det er jo i min laaaange karriere, ikke første gang vi har sådan et aragement, men alle er efterfølgende kommet og sagt at det var den bedste dag vi nogen sinde havde haft, dette takke være dig Connie.

– Anni Ingemann Nielsen, Odense kommune –

Hele vor organisation i NCC A/S Specialer, fik et budskab serveret på en humoristisk og elegant måde. Flere af de “værste” brok røve har efterfølgende sagt, okay det kan vi godt se, og vi skulle måske se lidt mere nuanceret på de forandringer hverdagen byder på. Endelig gav foredraget os et godt spark til den nye sæson. Du/I er så festlige, at arbejde sammen med. Så planlægningen gik som en leg, og du/I havde flere input til at få forløbet til virkelig at lykkes.

– Per Hardahl, NCC Roads A/S –

Jeg fik stof til eftertanke, smil på læben og glade kunder. Tænk hvis vi bare alle tænkte på at gøre det lille ekstra, ville det altså gøre vores hverdag og verden langt sjovere og livet ville være noget nemmere.

– Charlotte Rasmussen, Hindsgavl slot –

Tak for et inspirerende – sjovt – og lærerigt foredrag. Vi var fuld ud tilfredse – så I får 5 stjerne fra F&H.

– Anette Gade, F&H A/S –

Det var Ganske enkelt en succes. Jeg fik efterfølgende, så mange positive kommentarer og anerkendende bemærkninger. Alle havde haft en herlig aften. Så vi bliver nok nødt til, at anvende Connie igen en anden gang. Det var underholdende og sprudlende. Connie kommunikerer så alle kan forstå det.

– Per Nedergaard, Cirkel-Ordenen –

Da jeg jo har hørt foredraget 2 gange, har jeg været rundt i huset for at få nogle af deltagernes mening, og den er helt enslydende, uanset om det er HK’ere, DJØF’er eller ledere jeg spørger: Et meget forsinket tak for sidst, og for jeres store engagement, energi og tilstedeværelse. I er et par fantastiske mennesker med begge ben solidt plantet på moder jord – og det er vidunderligt at se jeres samarbejde omkring foredraget. Tusind tak for et formidabelt foredrag. Du får med din energi og udstråling enhver træthed til at forsvinde, og på en positiv måde gjort en opmærksom på, at livet ofte bliver lidt lettere, hvis man fralægger sig alle hverdagens småbrokkerier, (og jeg øver mig virkelig) Tiden fløj af sted, hvilket den gør i godt selskab. Et fantastisk foredrag, der gav stof til eftertanke. Dejligt at Connie taget udgangspunkt i sit eget liv. Dejligt at kunne grine sammen. Der blev vekslet mellem det seriøse og det sjove. Jeg har mødt kollegaer på gangene som ikke deltog, men som siger: Vi hørte det var et kanongodt foredrag, ærgerligt jeg ikke kunne deltage – så jo, det har givet genklang i hele huset, og det var lige det vi ønskede

– Jytte Johansen, Region Hovestaden –

Tak for i går, det var super. Vi fik inspiration og mod på livet

– Carsten H. Jørgensen, DSV Frø Danmark A/S –

Vi følte os rigtig godt underholdt og fremover vil vi tænke over at “det lille ekstra” er det der gør en kæmpe forskel i dagligdagen – og så var det var et godt indspark til vores forandringsproces

– Pernille Damgaard, Syddansk Erhvervsskole Odense-Vejle –

Selv tak for en forrygende formiddag. Gode grin og gode pointer. “Farvel til brokrøvene” ramte plet ind i en blandet flok af viceværter og kontoransatte, der hver dag arbejder stenhårdt på at yde kunderne service, på trods af brok og sure miner. På med smil og armbånd, så brokrøvene får baghjul i hverdagen. Tak for en skøn formiddag, hvor københavneren tog Midt- og Vestjylland med storm.

– Marianne K Møller, Bomidtvest –

Tilbagemeldingen fra mange medarbejdere er, at det har været den bedste Temadag i mange år. “Alvor” indpakket i humor Skabte refleksion over egen og andres ageren ifb. med implementering af forandringer Skabte fokus på “det lille ekstra”, som vi kan gøre for hinanden og patienterne i løbet af dagen Foredraget var med til at skabe en fælles historie at tage udgangspunkt i. Foredrag er anbefalet til andre

– Gitte Topp, Herlev og Gentofte Hospital –

Tak for et rigtig godt indlæg.

– Gitte Thonadal, Energi Viborg –

TAK for sidst – en meget inspirerende aften afholdt på et inspirerende sted med en imødekommende atmosfære. God inspiration og super øjenåbner for hvor meget vi alle går og brokker os. Bærer armbåndet for at minde mig selv om at holde inde med brokkerier over ting jeg ikke har indflydelse på. Påmindelse til mig selv om at sig PYT meget meget oftere.

– Janne Winther, Radiometer Medical –