Om Connie Svendsen

Connie Svendsen


Tilmeld nyhedsbrev:Connie Svendsen er noget så sjældent som stewardesse og foredragsholder

Hun har en smittende positiv tilgang til livet og har en fantastisk evne til at dele ud af sine erfaringer og gode råd, så de kan anvendes både privat og på arbejdspladsen.

Flere end 115.000 tilhørere har allerede oplevet Connie som foredragsholder. Hendes fortællemåde har gjort, at deltagerne begejstres ved hendes historier, idet hun tør fortælle, hvad andre tænker.

Hendes to mottoer er:

“Hvis alle turde give det lille ekstra, ville verden være positivt forandret”.

“Det du fokuserer på, får du mere af “.

Hun startede sin første forretning som 19-årig og åbnede et par år senere endnu en i Stockholm. Hun har arbejdet som guide og airguide i Spies-koncernen og har igennem de sidste 25 år også været tilknyttet Dyrehavsbakken.

Desuden har hun rejst Europa tyndt med en tryllekunstner, været kæreste med en tidligere vinder af det Internationale Europæiske Melodi Grand Prix, født Danmarks næststørste baby, svømmet med delfiner og dykket med hajer og som konferencier tabt sine stifttænder uden at tabe fatningen.

Connie Svendsen har modtaget en pris for “BEDSTE KUNDESERVICE” i Thomas Cook Airlines blandt mere end 28.000 ansatte.
Hun ved, hvad hun taler om.

Hun har undervist i flybranchen igennem syv år og brænder for god service. Hun har en ukuelig positivitet, en stor åbenhed og har altid haft humoren som sit hemmelige våben.

Hun har siden uddannet sig til International ICI COACH hos Empowermind.

 

 

Tilmeld nyhedsbrev: