Sig farvel til brokrøvene

Farvel til brokrøvene

“DET LILLE EKSTRA” er også at sige:

“FARVEL TIL BROKRØVENE”

Spænd sikkerhedsbæltet og gør klar til Take Of når stewardessen, Connie Svendsen går i luften med hendes nyeste foredrag. Hun fortsætter succesen fra ”Det Lille Ekstra” og går nu skridtet videre. Hun tør prikke til janteloven, gøre op med brokrøvene og sætter fokus på styrken i vores forskelligheder.

Findes brokrøvene på din arbejdsplads?
Når Connie Svendsen går på arbejde i Thomas Cook Airlines oplever hun sjældent en brovten passager, som ikke orker en uge med sol, mad og drikke. Alligevel er der dem, som ikke kan sove for havet brusen, eller synes der er for meget sand på stranden. Hvad sker der lige?

Tænk, hvis det er nemt!
Hvordan fastholder vi motivationen, gejsten, nuet og glæden ved at gå på arbejde? Vend dig rundt og måske er svaret lige bag dig. Så simpelt og dog så kraftfuldt. Bare kig i den retning, som giver løsningen.

Foredraget giver:

  • Motiverede medarbejdere
  • Færre sygedage
  • Mindre brok
  • Større arbejdsglæde
  • Mere humor
  • Mere trivsel

Varighed: fra 60 – 75 min.

Kom og bliv topinspireret og få rørt lattermusklerne.

Selv tak for en forrygende formiddag.
Gode grin og gode pointer. “Sig, Farvel til brokrøvene” ramte plet ind i en blandet flok af viceværter og kontoransatte, der hver dag arbejder stenhårdt på at yde kunderne service, på trods af brok og sure miner. På med smil og armbånd, så brokrøvene får baghjul i hverdagen. Tak for en skøn formiddag, hvor københavneren tog Midt- og Vestjylland med storm. 

– Marianne K Møller, Bomidtvest –

TAK for sidst – en meget inspirerende aften afholdt på et inspirerende sted med en imødekommende atmosfære. God inspiration og super øjenåbner for hvor meget vi alle går og brokker os. Bærer armbåndet for at minde mig selv om at holde inde med brokkerier over ting jeg ikke har indflydelse på. Påmindelse til mig selv om at sig PYT meget meget oftere. 

– Janne Winther, Radiometer Medical –

En ægte engagerende foredragsholder, som først og fremmest inspirerer én

– Lulu Pedersen, Prosa –

 

 

 

 

Tilmeld nyhedsbrev: 

Connie Svendsen